TKRAMREPUS TKANSKOEKJE X EBERHARDJES

TKRAMREPUS heeft als omgekeerde supermarkt ook een omgekeerde missie: zo min mogelijk klanten! Wanneer TKRAMREPUS dat bereikt betekent dat de strijd tegen armoede succesvol verloopt.

Om dit doel te bereiken kunnen mensen die leven in armoede 1 keer per week boodschappen doen bij ons, mits zij zich laten begeleiden door vrijwilligers en instanties die financiële coaching aanbieden. Op deze manier verbindt de omgekeerde supermarkt mens en stad én is TKRAMREPUS een stap dichter bij haar missie.

Verbinding in Amsterdam, dat is waar de Eberhardjes voor staan. Grijp vooral je kans om er nu eentje te eten. Wat is ‘ie lekker hé! En wat zijn wij trots dat zij ons helpen.

DE IMPACT VAN TKANSKOEK

TKANSKOEK BLIK

De Eberhardjes zitten verpakt in een TKRAMREPUS TKANSKOEKBLIK. Dit is een origineel handgeschilderd blik, trots gemaakt door vrijwilligers en klanten van de omgekeerde supermarkt. De productie hiervan zorgde voor veel plezier, af en toe een traan, maar bovenal verbinding. Het mooiste is dat je met dit blik een kunstwerk in handen hebt die voor veel meer staat dan alleen lekkere koekjes. Dit blik staat voor een oplossing in de strijd tegen armoede en daar help jij aan mee!

Wil jij een van de 104 unieke bedrijven zijn en op deze manier impact maken? Pre-order hier het koffiekoekje in de strijd tegen armoede!