Meehelpen voor bedrijven

Wij zijn op zoek naar bedrijven die zich willen aansluiten. Gelijkgestemden die samen met ons de strijd aan willen gaan tegen armoede en voedselverspilling. De Voedselbank werkt keihard om de groeiende groep gebruikers te steunen maar mede door de stijgende inflatie en energiekosten is er meer nodig. Deze hulp willen wij samen met jullie bieden. We zijn begonnen met een locatie in Amsterdam, met als doel om in twee jaar tijd een succesformule neer te zetten, om uitgerold te worden naar elke stad of stadsdeel. Om dit doel te bewerkstelligen zijn we op zoek naar bedrijven die zich willen aansluiten.

TKRAMREPUS Partners

Wil jij met je bedrijf net als onze partners iets bijdragen in de strijd tegen armoede? Dat kan bij ons op diverse manieren:

Vergaderruimte afhuren
Werken en tegelijkertijd impact maken

Geld donatie
Bedrag naar keuze doneren

Mandjesactie:
Een inzamelingsactie op jouw kantoo
r

Vrijwilligerswerk
Met je team een dag de Omgekeerde Supermarkt runnen

De bovenstaande opties is een kleine selectie hoe we het bedrijfsleven de mogelijkheid bieden om sociaal-maatschappelijk betrokken te laten worden bij ons initiatief. Naast deze selectie zijn er zijn veel meer mogelijkheden.

Heeft jouw bedrijf een goed idee of een voorstel voor een ander soort samenwerking? Dan komen we graag in contact met jullie.