Doe Donnie ‘Laat je stem horen’

De oprichtster van Donnie op de vraag “Onlangs heb je Donnie feestelijk gelanceerd met een echte business shower! Vertel!”

Ha, ja. We willen alle Donnies graag samenbrengen. Online en offline. Met ‘The Voice of Donnie’ wilden we graag de eerste groep Donnies ontmoeten en om input vragen. Het thema was dan ook ‘laat je stem horen’. En stemmen hebben we zeker gehoord. De Omgekeerde Supermarkt kwam langs. Ook de Special Social Club hebben we gehoord, vooral de show van MC Perez heeft flink indruk gemaakt op alle genodigden. En na de karaoke hadden alle Donnies geen stem meer om te laten horen. Het was een groot feest en we zijn van plan dit minimaal twee keer per jaar te organiseren om met elkaar en verschillende goede doelen organisatie te connecten.

Sybren Brands

Medeoprichter Sybren Brands op het podium om te vertellen over De Omgekeerde Supermarkt

TKRAMREPUS is een initiatief van Stichting KnappeKoppen Vrijwillig

Stichting KnappeKoppen Vrijwillig
KvK-nummer 71459812
IBAN NL43BUNQ2073114040

info@deomgekeerdesupermarkt.nl
+‭31 6 45 47 36 38‬

%d bloggers liken dit: